Peotoidud  » Jõulud

Porgandi-juustukook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kokku pandi kaks ameeriklaste lemmikut – porgandi- 10 tk ja juustukook – ning sündiski täiesti uus maitseelamus. Mahlane ja samas mahedamaitseline kook säilib värskena veel mitu päeva.
Kogus: 1 portsjon
Sega omavahel jahu, küpsetuspulber, sooda, fariinsuhkur, kaneel ja kookoshelbed. Teises kausis sega siirup, peeneks riivitud porgandid, kooritud ja riivitud õun, õli, hapukoor ja munad. Vala siirupisegu jahusegusse ja sega ühtlaseks.
Täidise tegemiseks sega omavahel toorjuust, hapukoor, munad, suhkur, vanillsuhkur ja sidrunimahl.
Vooderda 24 cm läbimõõduga lahtikäiva tordivormi põhi ja servad küpsetuspaberiga. Vala täidis vormi, tõsta supilusikaga peale tainas ja aja noaga veidi laiali.
Küpseta 175-kraadises ahjus 1 tund.
Jahuta ja hoia vähemalt 5 tundi kuni üle öö külmas.
Kogustest saab 10 koogitükki.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
katsetaja 11.dets 2011 00:35
Väga hea maitsega kook, aga kui teinekord teen, duubeldan taina koguse.
Hindaja 21.veeb 2011 19:46
väga-väga hea:) Ise sulatasin veel valget ?oksi ka peale, mmmm...
Mallory 16.veeb 2011 00:20
Mul hakkab juba praegu ila tilkuma :D
basilk 12.dets 2010 20:53
Kook sai tehtud ja maitses väga hästi. Tasus katsetamist.
siirikirikal 08.dets 2010 16:48
lisatud
basilk 07.dets 2010 08:15
Palju seda õli vaja läheb?
1