Peotoidud  » Jõulud

Särtsakas sibulamoos

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: 100 rooga
Kogus: 1 portsjon
Lõika sibulad poolrõngasteks ning hauta veinis koos kohvifi ltrisse seotud nelgi ja kaneeliga peaaegu pehmeks (umbes 15 minutit). Lisa veiniäädikas ja mõlemad suhkrud ning keeda veel 10 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
katikiri 27.dets 2010 12:10
Kuna ainult retseptis antud ainetega tuli moos minu maitsele ikka liiga läila, siis lisasin ohtralt soola, tsillipiprat,küüs-
lauku. Nüüd sobib moos koos lihapraega oivaliselt (meenutab veidi musta ploomi maitset)
Hindaja 22.sept 2010 13:34
Oi see on üks hea suutäis. :) Teen seda vahel veel rohkemate maitseainetega (aniis, loorber, koriander, küüslauk nt lisaks) ja mul külalised söövad seda mitte lusikatäitega, vaid purkide kaupa. :D
Kaire777 13.sept 2010 14:21
Minule väga maitses ja külla tulnud talgulistele samuti.
jah 12.sept 2010 16:20
jäma!
1