Peotoidud  » Jõulud

Õunakook maisimannaga

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Eva Palu
Pehme kodune kook krõpsuvate maisimanna teradega
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Sega toasoe või suhkruga. Lisa munad, sega ühtlaseks. Kõige lõpus lisa manna ja küpsetuspulbriga segatud jahu. Tõsta lusikaga 24 cm-se lahtise koogivormi sisse. Koori õunad, eemalda südamikud ja tükelda. Aseta õunad ühtlaselt koogi peale, suru õrnalt koogi sisse ja raputa üle suhkru ja kaneeliga.
Küpseta 180 kraadises ahjus 45 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
annika 10.okt 2012 21:00
väga maitsev ja krõbe kook!ja panin nata piima kuna tuli liiga paks tainas ja oli ikka väga hea!
Siiri 09.okt 2012 21:53
Täitsa hea kook! Panin kõvasti rohkem õuna, 3 muna ja 1 dl vett ka, et polenta pehmeks saaks.
Helen 02.nov 2011 12:38
See on tõesti lihtne ja hea kook,need terad ei jäe üldse nii küvaks kui algul kartsin,õunu võib panna hulgem ikkagi peale jääb parem.Ja mul tuli tainas kole paks ja panin klaasi täie vett juurde ja midagi ei juhtunud väga hea:D
Kadri 20.sept 2011 18:40
Meile maitseb ka see kook :) Aga mina panin maisimanna asemel tavalist mannat ja taignasse lisaks veel u. 2 lusikatäit mett.
urzy 17.mai 2011 22:29
Hea kook. Õunu oli küll liiga palju retseptis- kooki mahtus umbes 2 õuna kuigi kasutusel oli suurem vorm.
kristiina 16.veeb 2011 15:18
huviatav kas tavalist mannat võib ka maisimanna asemele panna ? :)
Kristi 12.nov 2010 17:09
Kunagi juhtusin ostma maisimannat ja ei osanud selles midagi teha kuni leidsin selle õunakoogi retsepti. Tuli väga maitsev, korterikaaslased sattusid nii vaimustusse sellest ja siiamaani räägivad, ühe korra tegin veel ja läks sama hästi. Aga muidu poleks vb teinudki kui poleks seda maisimanna pakki riiulinurgas seisnud, andis hea võimaluse see ära kasutada. JÄid tõesti krõmpsuks need terad, ma arvasin et tooreks jäi aga ju nii ongi ette nähtud, maitset ei rikkunud igatahes.
1