Peotoidud  » Jaanid

Rabarberi-maasikapuding

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Hapust rabarberist saab magusate lisanditega ideaalse desserdi, mis mahlakas ja kevadiselt värske.
Kogus: 8 portsjonit
1.  Koori ja haki rabarber.
2.  Sega potis omavahel vesi, maisitärklis, suhkur ja lisa rabarber. Lase keema tõusta ja hauta umbes kolm minutit.
3.  Tõsta pott tulelt ja sega juurde poolitatud maasikad.
4.  Taina valmistamiseks sega omavahel jahu, küpsetuspulber, sool ja vanillisuhkur.
5.  Vahusta eraldi kausis munad suhkruga, lisa kohvikoor, sulatatud või ja kuivained. Sega ühtlaseks massiks.
6.  Aseta 20 cm küpsetusnõu põhja maasika-rabarberisegu, kuid jäta üks detsiliiter kõrvale.
7.  Tõsta rabarberisegule tainas ja piserda kõige peale ülejäänud segu rabarberist ja maasikast.
8.  Küpseta 200 kraadi juures umbes 25–30 minutit.

SOOVITUS
* Eriti laisad inimesed võivad katsetada sama täidisega retsepti, kui tainas on tehtud koogipulbrist. Tulemus pole nii mahlane ja maitsev, kuid üsna sarnane.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
annela 01.aug 2010 15:30
maitsev:A
Arete 07.juuli 2010 14:27
Põhja võiks veidi vähem olla ja rohkemate maasikatega. Muidu väga maitsev.
Algaja 17.juuni 2010 15:57
Kas tavalist tärklist võib ka kasutada, kui maisi oma käepärast pole?
tii tii 05.juuli 2009 18:42
lihtsalt wow! ja isegi sellised inimesed, kes loevad iga kalorit võtavad lisaportsjoni ;)
abibi 12.juuni 2009 15:16
imemaitsev ja kerge:-)
1