Peotoidud  » Jaanid

Lamba-fetakebabid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Lambahakkliha on võimalik hankida turult või seda pehmest lambalihast ise valmistada, kuid kebabiks sobib ka veisehakkliha.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Peenesta ürdikastme tarvis petersell, spinat ja basiilik koos sinepiga saumikseriga või blenderis. Sega hulka õli ja maitseained ning lase 2 tundi külmkapis maitsestuda.
Murenda sai ja sega jogurtiga. Haki sibul ja murenda feta juust kahvliga. Sega kõik kebabiained kokku ja klopi ühtlaseks. Mätsi vees leotatud grillitikkude ümber. Grilli 5–6 minutit kummaltki poolt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa