Peotoidud  » Jaanid

Kohev marja-tiramisu

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suvetoidud Autor: Pille Enden
Tiramisust inspireeritud marjane magustoit ei nõua ahju ega röövi väärtuslikku suveaega. Kes soovib, võib kohevuse, aga ka rammususe lisamiseks kreemile juurde panna 2–3 dl vahukoort.
Valmistusaeg: kuni 20 min

Valmistusaeg: 20 minutit +2 tundi külmkapis

Kogus: 6 portsjonit
Klopi mascarpone, hapukoor ja suhkrud ühtlaseks. Pressi apelsinidest mahl välja ja sega brändiga. Kasta pool küpsistest mahla-brändisegusse ja pane kausi põhja. Laota peale pool juustukreemist ja kata 2/3 marjadega. Tõsta kreemile ülejäänud vedelikku kastetud küpsised, pane peale teine pool kreemist ja 1/3 marjadest. Lase enne serveerimist 2 tundi külmas seista.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa