Peotoidud  » Jaanid

Gratineeritud sabayon-kaste marjadega

Keskmine hinne: 3.21 Allikas: Maailma parimad magustoidud Autor: Angeelika Kang
Kerge suvine dessert, milles võib kasutada ükskõik milliseid marju. Talvisel ajal kasuta külmutatud marju või puuvilju. Võid ka jätta kastme gratineerimata ja serveerida kohe pärast valmimist.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Võita 4 väikest või 1 suurem ahjuvorm ja pane sinna marjad. Sabayon-kastme tegemiseks vahusta munakollased ja suhkur kuumaveevanni kohal kohevaks vahuks. Lisa vähehaaval vein ja apelsinimahl. Jätka kloppimist, kuni vaht pakseneb. Vala kaste vormi ja grilli 250-kraadises ahjus mõni minut, kuni pealispind on kuldkollane.

NIPP:
Itaaliapärase zabaglione saad, kui kasutad kuiva veini asemel vahuveini, näiteks Proseccot.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 20.apr 2012 12:20
Retsept on mõeldud 4-le inimesele. Lisasin selle info ka retsepti juurde.
MarianaK 20.apr 2012 12:02
Tundub väga maitsev, kuid mitmele see kogus mõeldud on?
1