Peotoidud  » Jaanid

Lavašš Kastna pestoga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Anni Arro
Millegipärast on meile kujundatud arvamus, et pesto peab koosnema basiilikust ja Parmesanist. Absoluutselt mitte! Pesto on väga lai mõiste. Võite kokku segada ükskõik mida, mis omavahel maitselt sobib.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Selle pesto idee tekkis mul Itaalias. Tuttav kokk Peppe Zullo tegi aias tiiru, hakkis erinevatest sealt korjatud ürtidest ja taimedest rohelise pudi, segas oliiviõliga ning serveeris seda suurel saiaviilul koos klaasikese veiniga. Siit teile easy living…Haki kurgirohuõied, rukola ja küüslauk hästi peeneks. Lisa saialille kroonlehed, oliiviõli, sool ja pipar. Sega kõik korralikult läbi. Serveeri grillil või ahjuplaadil röstitud lavašil. Peale piserda veel röstitud kõrvitsaseemne õli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa