Peotoidud  » Jaanid

Mandlibeseetort maasikate, vahukoore ja pralineega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Tort, milleta ma ei kujuta ette ühtegi kevadpidu. Küpseta besee varakult valmis ning pane kokku alles vahetult enne serveerimist. Koguseid on lihtne suurendada ja küpsetada besee ahjuplaadisuuruseks või kujundada hoopis minitortideks.
Valmistusaeg: üle 60 min
Ühenda pralinee jaoks pannil suhkur ja sidrunimahl. Sulata, kuni saad merevaigukarva karamelli. Lisa mandlilaastud, sega läbi ja vala siis ahjuplaadile asetatud õlitatud fooliumile. Jahuta ning purusta peeneks.
Kasuta tortide kaunistamiseks. Rösti mandlid ahjus jumekaks, jahuta ning purusta. Vahusta munavalged
kohevaks ja lisa vahustamist jätkates suhkur. Jätka, kuni vaht on tugev ja läikiv. Sega hulka mandlid. Küpseta 100-kraadises ahjus 60 minutit ning jahuta siis väljalülitatud ahjus. Lase beseel resti peal taheneda. Serveerimisel kata besee maasikatega, tõsta peale mõnusalt vanilline vahukoor või pehme jäätis ning kaunista pralinee ja maasikatega. Söö kohe.
Kogus 8 lõiku.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa