Peotoidud  » Jaanid

Grilliaja viis marinaadi

Keskmine hinne: 4.16 Allikas: Eesti Naine Autor: Hele-Mai Alamaa
Omatehtud marinaadid on hulga mahedamad kui poe omad. Ja neil on üks erakordselt hea omadus – liha maitseb suurepäraselt ka külmast peast. Järgmisel päeval paned lõigu võileiva vahele ja võtad tööle kaasa. Luksus. Minu nipp on ka see, et soola-pipra lisan alati alles pärast liha küpsetamist, nii saab palju mahlasem.
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ 1 tund liha maitsestumiseks

Need marinaadid sobivad kõiksugustele lihadele, kuidas kellelegi meeldib just. Mina kasutasin kana kintsuliha ja sea seljakarbonaadi. Ega siin muud kunsti olegi kui kõik ained omavahel kokku segada. Tunnike võiks ikka
seista, kui aega on, siis üle öö. Enne sütele või grillpannile asetamist kuivata liigne marinaad liha pealt ära, muidu kipub kõrbema. Siis mõned minutid head kuumust mõlemalt poolt, soola, pipart värskelt veskist. Serveerimiseks ohtralt kodumaist rohelist kraami.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
annake33 17.apr 2014 11:30
vajalik
1