Peotoidud  » Jaanid

Ürdimarinaadis lambašašlõkk

Keskmine hinne: 3.44 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Siinne marinaad sobib nii tallešašlõkile kui ka tallekarbonaadi viiludele. Praegu on mahetalleliha poodides juba saada, tasub proovida midagi hõrku ja head!
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ marineerimiseks 2-3 tundi kuni 1 ööpäev

Kogus: 4 portsjonit
Sega omavahel marinaadiained. Kalla marinaad lihale (kas šašlõkitükkidele või karbonaadiviiludele). Sega läbi ja lase külmas maitsestuda 2–3 tundi kuni üks ööpäev. Lüki maitsestunud šašlõkitükid varda otsa ning grilli mõlemalt poolt küpseks. Karbonaadiviile grilli mõlemalt poolt vaid mõni minut. Õrna talleliha ei tohiks kindlasti üle küpsetada.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
R 11.apr 2015 14:58
Väga maitsev!
1