Peotoidud  » Jaanid

Mündised lambalihavardad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Lambašašlõkk kuulub vaieldamatult šašlõkimaailma eliidi hulka. Piisavalt marinaadis seisnud ja küpseda saanud lambaliha maitse on nautimist väärt.
Valmistusaeg: 40-60 min

Ettevalmistus 30 min + maitsestub 6–8 tundi + grillil 15–20 minutit

Kogus: 8 portsjonit
Lõika lambaliha 2–3 cm kuubikuteks. Vala kaussi. Sega kastrulis marinaadiained, v.a vein. Kuumuta keemiseni, võta tulelt ja lase pool tundi jahtuda. Vala marinaad lihale, sega läbi. Lase külmkapis 6–8 tundi seista. Võta liha marinaadist ja lüki vaheldumisi seente ja tomatitega varrastele. Grilli 15–20 minutit. Grillimise ajal kasta aegajalt marinaadiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa