Peotoidud  » Jaanid

Sea välisfilee aasiapärases marinaadis

Keskmine hinne: 3.26 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Aasiapärases marinaadis sealiha jääb mahlane ja hea, kui seda üle ei küpsetata. Serveeri seda laimi-maitsevõiga, mis viib keele alla.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Purusta marinaadiained köögikombainis või minilõikuris. Määri lihatükid marinaadiga ja pane kaanega karpi, tõsta 4–12 tunniks külmkappi. Laimivõi tarvis riivi pestud laimilt koor, pressi välja mahl. Haki basiilik. Sega nimetatud ained võiga ning maitsesta soola-pipraga. Vormi segu küpsetuspaberi abil vorstikeseks, keera
paberi otsad kokku ja tõsta pakike tunniks sügavkülma. Grilli liha mõlemalt poolt küpseks. Aseta igale kuumale lihatükile viil maitsevõid ja naudi!
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa