Peotoidud  » Jaanid

Sidruni-kanalihavardad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Serveeri vardaid mõnusa kreekapärase kurgikastme tzatzikiga. Kana saab kauni kollase värvi, kui lisad marinaadi kurkumit. Nüüd on poodides müügil ka kreeka jogurt, mis siia kastmesse hästi sobib.
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ marineerimiseks kuni 12 tundi

Kogus: 4 portsjonit
Leota puitvardaid enne kasutamist 30 minutit külmas vees, et need grillil põlema ei süttiks. Lõika rinnafileed pikuti kolmeks. Marinaadi tarvis riivi sidrunilt koor ja pigista välja mahl. Purusta küüslauk, lisa sidrunimahlale
ja -koorele. Lisa ka tüümian, oliiviõli, soja ja kurkum. Kalla saadud marinaad kanafileedele, lase maitsestuda 20 minutit kuni 1 öö külmas. Säti kanatükid keerdu vardale, kinnitades need mitmest kohast. Maitsesta soola ja pipraga. Grilli vardaid 8–9 minutit aeg-ajalt keerates. Tzatziki jaoks koori ja riivi kurgid. Purusta küüslauk.
Sega kastmeks kokku kurk, küüslauk, jogurt, sidrunimahl ja münt. Maitsesta soola-pipraga. Lase enne serveerimist 30 minutit külmas maitsestuda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa