Peotoidud  » Jaanid

Sinepimarinaadis lõhe-sidrunivardad

Keskmine hinne: 2.22 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Lõhet võid marineerida ja grillida nii šašlõkitükkidena kui ka terve filee või viiludena. Lükkides kala varraste otsa vaheldumisi sidruniviiludega, saad kaunid värvilised suupistevardad, mida sobib kaunistada värske tilliga.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Marinaadi valmistamiseks sega sinep sidrunist pressitud mahlaga. Nirista segades hulka õli. Lisa till ja sool. Tõsta filee või tükeldatud kala kaussi ja sega marinaadiga. Lase maitsestuda vähemalt 2 tundi. Leota puitvardaid pool tundi vees. Lüki kala vaheldumisi poolikute sidruniviiludega varraste otsa. Grilli vardaid mõlemalt poolt mõni minut. Kaunista värske tilliga ja naudi koos meelepärase koorekastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa