Peotoidud  » Jaanid

Kartulisalat murulaugupesto ja vutimunadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rakvere LK Autor: Lia Virkus
Serveeri koos salatiga Rakvere LK Grillvorsti murulaugu ja tomatiga.
Kogus: 4 portsjonit
Koori keedetud kartulid ja lõika keskmise suurusega tükkideks. Pesto jaoks püreesta hakitud murulauk, röstitud seedermänniseemned, sool, laimimahl ja küüslauk. Nirista hulka õli, püreesta ühtlaseks ning maitsesta kergelt soolaga. Sega parmesani ja kartulitükkidega. Vahetult enne lauale panekut lisa poolitatud kirsstomatid, kaunista parmesanilaastude, pooleks lõigatud vutimunade ja hakitud murulauguga. Ampsa kõrvale kuuma grillvorsti ja lase hea maitsta! 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa