Peotoidud  » Jaanid

Krõmps roheline salat granaatõunaseemnetega

Keskmine hinne: 3.29 Allikas: Rakvere LK Autor: Lia Virkus
Serveeri koos salatiga Rakvare LK Seasisefileest šašlõkki granaatõunamarinaadis.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika granaatõun pooleks ja eemalda seemned. Pese salatilehed  külmas vee all, kuivata kergelt. Rebi salatilehti soovi korral väiksemaks ja sega suures kausis, samuti basiilikulehed.
2. Keeda ube kergelt soolases vees, nõruta ja loputa kohe külma veega, et oad jääksid meeldivalt krõmpsud. 3. Lõika fenkol õhukesteks sektoriteks, lisa salatile.
4. Pressi sidrunist mahl ja sega oliiviõliga, maitsesta soola, pipra ja suhkruga.
5. Sega salatiained kastmega vahetult enne serveerimist ja puista peale granaatõunaseemned.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa