Peotoidud  » Jaanid

Maitsevõi tüümiani ja salveiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Kersti Rea
Maitsevõi on jaanipäevases menüüs vägagi vajalik. Seda saab määrida leivale, värskelt valminud lõkkekalale,
lisada kuumadele värsketele või lõkkes valminud kartulitele.
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ 3-4 tundi tahenemiseks

Aseta 200 g toasooja võid koos tüümiani, salvei ja 0,5 küüslauguküünega köögikombaini. Sega läbihakseldatud võile käsitsi õrnalt sisse 2 tl soolahelbeid. Aseta või küpsetuspaberile, keera rulli ning pane külmkappi tahenema. Tunnike enne kasutamist võta külmikust välja pehmenema.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa