Peotoidud  » Jaanid

Grillitud köögiviljad

Keskmine hinne: 4.37 Allikas: Oma Maitse Autor: Kersti Rea
Kastmes säilitatud ja külmas hoitud grillitud köögiviljad on maitsev veinikõrvane veel päevi hiljem koos erinevate juustude ja grillitud või röstitud saiaga. Säilitamise eesmärgil tuleb kastet rohkem teha, et köögiviljad sellega rohkelt kaetud oleksid.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Viiluta baklažaanid ristipidi, aseta majapidamispaberile, raputa üle soolaga ja jäta 20 minutiks seisma. Patsuta siis viilud tekkinud vedelikust kuivaks. Viiluta kabatšokk samuti ristipidi, puhasta ja lõika paprikad sektoriteks. Tomatikobarad jäta varre külge, siis on neid hea grillil keerata. Kalla suurde kaussi oliiviõli ja kasta sellega köögivilju enne grillrestile asetamist. Küpseta köögivilju 3 minutit ühelt poolt, 3 minutit teiselt poolt.
2. Sega kokku kaste ja vala köögiviljadele. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa