Peotoidud  » Jaanid

Talleribid "Tuhande ja ühe öö" marinaadis

Keskmine hinne: 2.77 Allikas: Namaste. Muhumaa ehedad maitsed Autor: Sikke Sumari
Esmalt eemalda tallekarreelt hoolikalt üleliigne rasv ja puhasta kondid väikese terava noaga kelmest. Lõika ribid tükkideks, nii et iga tüki külge jääb üks ribikont.
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ 1 tund marineerimiseks

Kogus: 4 portsjonit
Lase safranil punaveiniäädikas liguneda. Rösti seemned kuival pannil, kuni nende aroomid avanevad. Sega kõik marinaadiained kokku. Pane lamba- või tallekarreetükid marinaadi ja lase vähemalt tund aega maitsestuda. Seejärel nõruta ribitükid ja grilli need väligrillil või grillpannil.
Marinaadi kogus on mõeldud 1 kg liha kohta.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa