Peotoidud  » Jaanid

Grillitud seasisefilee medaljonid õunaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Mitut moodi sealiha Autor: Harri Ilves
Küpsetamiseks ei pea tingimata kasutama vardaid ja ahju. Võib ka lihstalt liha kuumal pannil pruunistada, siis kuumust vähendada ja liha kaane all valmis küpsetada.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 3 portsjonit

1. Puhasta filee kelmetest ja lõika 3 cm paksusteks viiludeks. Purusta küüslauguküüned ja sega õunapüreega. Maitsesta soola ja pipraga. Sega fileetükid maitseseguga ja lase pool tundi maitsestuda.
2. Lõika rosmariinioks 3 cm pikkusteks juppideks. Keera fileetükk ja rosmariinioks suitsupeekonisse ja torka vardasse. Pruunista lihavardaid kuumal pannil. Pintselda üle sulavõiga ja küpseta 200-kraadises ahjus 10 minutit.

SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa