Peotoidud  » Jaanid

Peedi-läätsesalat kitsejuustuga

Keskmine hinne: 4.16 Allikas: Rakvere LK
Kerget teravust lisab veiselihast šašlõkile PEEDI-LÄÄTSESALAT KITSEJUUSTUGA.
Kogus: 4 portsjonit
Pese läätsed voolava vee all ja keeda pehmeks. Tükelda brokoli õisikuteks ja keeda peaaegu pehmeks, jahuta. Sega kokku pool oliiviõli, sidrunimahl ja petersell. Tükelda peedid ja sega kastmega. Riivi küüslauk, sega koos hakitud tšilli ja ülejäänud oliiviõliga läätsede hulka, maitsesta soola ja pipraga. Laota salativaagnale pestud ja kuivatatud rukola, seejärel peedid ja lõpuks ka läätsed. Jaga kaunilt peale brokoliõisikud ja pudista peale kitsejuustu. Paku hõrgult kuuma liha kõrvale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
SVEN 23.apr 2015 20:16
vÄGA HEA SALAT
1