Peotoidud  » Jaanid

Liha kuivmarinaadis

Keskmine hinne: 4.19 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Ainult naturaalseid aineid ehk värskeid ürte, sibulat-küüslauku ja pipart sisaldav marinaad sobib nii veise-, sea- kui lambaliha marineerimiseks. Liha tuleb mahlane ja maitsev ning säilitab oma naturaalse meki. Ei mingit äädikat! Marineerida võid liha nii suurte kui ka väikeste tükkidena.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori ja haki sibulad, sega purustatud küüslaugu ja hakitud ürdilehtedega. Maitsesta soola ja pipardega.

2. Tükelda liha, määri õliga sisse ja hõõru marinaadiga kokku. Pane 3–4 tunniks külmkappi.

3. Enne grillimist võid liigsed ürdid lihalt ära pühkida. Küpseta grillil.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa