Peotoidud  » Jaanid

Grillvardad ja värske ürditšatni

Keskmine hinne: 3.45 Allikas: Oma Maitse Autor: Tuuli Mathisen
Roheline ürditšatni sobib grillitud lihade ja suitsumaitsega ülihästi kokku, andes neile juurde mõnusalt kepsakat nüanssi. Suvisel ajal on tšatnit valmistada eriti mugav, kuna värskeid ürte on saada korraga ja kuhjaga. Tasub kindlasti proovida, sest tegu on tõelise maitsehitiga.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 5 portsjonit
1. Sega marinaadiained, lõika liha parajateks grilltükkideks ja pane marinaadi sisse. Pigista marinaadis olevaid lihatükke kätega, et maitse paremini liha sisse läheks. Lase marinaadis olla vähemalt 2 tundi kuni üleöö. Grilli vahetult enne serveerimist.

2. Pane kõik tšatniained purustajasse ja peenesta ühtlaseks. Kasuta kaste ära paari päeva jooksul – sobib
salatisse, liha maitsestamiseks jne.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa