Peotoidud  » Jaanid

Ürtidega grillitud kanafileest salat noorsuvise rohelisega

Keskmine hinne: 3.45 Allikas: Oma Maitse Autor: Tuuli Mathisen
Hästi mõnus kerge salat sobib põgusaks eineks või siis ka tugevama toidukorra eelroaks. Ürtide osa ei jõua
maitsetes ära kiita ja värskete aedviljade mahlasus rõõmustab meeli. Sellisel moel valmistatud kanafilee
maitseb ka lastele väga hästi.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 5 portsjonit
1. Pane kanafilee kahe kile vahele ja rulli-vajuta tainarulliga õhemaks. Filee võiks jääda 5–7 mm paksune. Jäta liha vähemalt pooleks tunniks marinaadi.

2. Grilli kanafileed 3–4 minutit mõlemalt poolt. Sool lisa vahetult pärast grillimist.

3. Pane kaussi roheline salat, tükeldatud keedukartul ning kurgija rediseviilud. Sega kõik kergelt läbi. Kõige peale aseta grillitud kanafilee viilud. Kalla üle salatikastmega. Võid lisada värskelt jahvatatud musta pipart ja soola.

4. Küüslauguse maitse lisamiseks võid paar pooleks lõigatud küüslauguküünt mõneks tunniks kuni üleöö salatikastme hulka panna. Enne kastme salatile valamist võta küüslauk välja. Sega kõik marinaadiained ja kalla ettevalmistatud salatile.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa