Peotoidud  » Jaanid

Chimichurri-kana

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Chimichurri on Argentinast pärit kaste, mis sisaldab ürte, küüslauku, õli, äädikat ja pipraid. Seda kastet võib kasutada nii liha marineerimiseks kui ka lisandiks.
Valmistusaeg: üle 60 min

15 min + 1–2 tundi külmkapis + 8–10 min grillil

Kogus: 4 portsjonit
1. Töötle hakitud küüslauk ja sool pastaks. Lisa hakitud ürdid, vürtsid ja õli ning töötle ühtlaseks. Sega hulka
äädikas. Lase u 15 min maitsestuda.

2. Lõika iga filee 4–6 tükiks. Pane kaussi, kalla peale chimichurri ja sega, nii et kana oleks ühtlaselt kaetud. Kata kauss toidukilega ja pane külmkappi – kuni 3 tunniks, mitte rohkem!

3. Võta 20 min enne küpsetamist kapist ja lükka fileetükid varrastele. Grilli 8–10 min, iga 2–3 min tagant ümber
keerates ja marinaadiga pintseldades. Võta tulelt, nirista lihale peale sidrunimahla ja maitsesta soolaga, kui vaja.





















MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa