Peotoidud  » Jaanid

Grillitud ananass rummisiirupiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Pisut magus ja pisut vürtsikas grillananass võib olla nii magustoiduks kui ka lihale lisandiks. Timmi vürtsikust ja magusust vastavalt maitsele.
Valmistusaeg: üle 60 min

10 min + üle öö marinaadis + 8–10 min grillil

Kogus: 4 portsjonit
1. Viiluta sidrunheinavars ja haki tšilli. Riivi tsitruselistelt koor ja pigista välja mahl. Pane kõik siirupi ained kastrulisse ja kuumuta keemiseni, sega, kuni suhkur ära lahustub. Tõsta pliidilt, jahuta ja kurna.

2. Lõika ananassilt koor ära ja lõika vili pikuti sektoriteks. Pane sektorid siirupisse ja hoia neid seal üle öö.

3. Torka ananassisektorid varraste otsa ja grilli 8–10 min, aeg-ajalt pöörates ja marinaadiga pintseldades.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa