Peotoidud  » Jaanid

Kana-satay

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Aasiapäraseid kanavardaid on lihtne valmistada ja mugav süüa. Ehkki tavapäraselt kuulub satay-varraste juurde maapähklikaste, võid neid vabalt pakkuda ka muude kastmetega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Leota puitvardaid pool tundi enne grillimist vees.

2. Lõika kanafilee pikkupidi viiludeks, need omakorda u 1 cm laiusteks ribadeks.

3. Aja liharibad lainetavalt vardasse.

4. Sega omavahel pintseldamiskastme ained.

5. Puista kanavarrastele vahetult enne grillimist veidi soola.

6. Grilli kanavardaid kuumal grillil mõlemalt poolt u 5 minutit, aeg-ajalt kastmega pintseldades.

7. Maapähklikastmeks purusta küüslauguküüned ja haki tšilli hästi peeneks.

8. Sega kõik maapähklikastme ained omavahel ja vedelda kaste kuuma kookospiimaga (või veega) parajaks.




















MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa