Peotoidud  » Jaanid

Aasiapärased grillribid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Haki küüslauk, ingver ja tšilli.

2. Sega hakitud köögiviljad soja- ja austrikastmega.

3. Määri ribid marinaadiga kokku ja lase vähemalt pool päeva maitsestuda.

4. Tõsta ribid ahjuvormi ja küpseta 150 kraadi juures 1,5 tundi. Poole küpsetusaja järel keera ribi vormis ümber.

5. Viimased 15 minutit küpseta ribisid grillrežiimiga, et anda neile mõnusalt krõbe iseloom.

6. Ribid on valmis, kui liha tuleb kondi küljest lahti.

Angelica nõuanne
*Kui grillid ribi väligrillil, alusta madalal temperatuuril ja tõsta alles hiljem temperatuuri. Ent ka väligrilli kasutades tasub ribid ahjus ette küpsetada, et liha grillil ära ei kuivaks ja oleks korralikult läbi küpsenud. Sellisel juhul küpseta ribisid ahjus umbes tund aega ja anna viimane särts väljas grillides.
* Võid ribisid küpsetada ka 120 kraadiga ja pikemalt, aga sellisel juhul lisa ahju niiskusnõu, et liha ära ei kuivaks.













MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa