Peotoidud  » Jaanid

Kartulisalat õlikastmega

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Keeda selle aasta kartulid, lase jahtuda ja viiluta.

2. Viiluta kurk ja haki till ning lisa kartulite hulka.

3. Sega omavahel kastmekomponendid ja vala salatile.

4. Sega salat kastmega läbi ja lase maitsestuda.

5. Serveerides tõsta peale hakitud rohelist ja ribastatud sinki.

HEA TEADA!
Kevadisel ajal võid salatisse lisada ka maitseküllaseid võrseid (nt kuusevõrseid) ja kasulikku umbrohtu, ka jänesekapsast. Maitserohelisest sobib hästi murulauk.

Kartulisalat muutub seistes vaid maitsekamaks, seetõttu võid sel lasta soovi korral suisa paar tundi n-ö marineeruda. Selline salat toimib kui iseseisev roog, aga suvisel aja võid salatit serveerida ka lisandina grillroogade kõrvale. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa