Peotoidud  » Jaanid

Krepitort vanillikreemiga

Keskmine hinne: 2.22 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Angeelika Kang
Kogus 10 lõiku.
Valmistusaeg: üle 60 min
1. Taina valmistamiseks sega omavahel jahu, suhkur, sool, muna, munakollased ja piim. Sulata väiksemal pannil või ja lisa tainale. Lase tainal paisuda toatemperatuuril 1 tund.

2. Küpseta väikesel, soovitavalt 20 cm läbimõõduga pannil õhukesed krepid. Lao need üksteise peale ja jahuta täielikult.

3. Kuumuta potis pidevalt segades piim ja suhkur keemiseni. Klopi teises kausis munad ja jahu ühtlaseks. Vala piim munasegusse ja sega ühtlaseks. Kalla segu potti tagasi ja jätka nõrgal kuumusel pidevalt segades kuumutamist. Kui kreem on paksenenud, tõsta tulelt. Lisa toasoe või ja vanillsuhkur. Sega ja jahuta kaane all täielikult. Määri kreemi kreppide vahele ja peale.

4. Hauta tükeldatud rabarbrit ja suhkrut nõrgal kuumusel, kuni rabarber on peaaegu pehme. Jahuta ning kaunista tort rabarbri ja viilutatud maasikatega. Hoia enne serveerimist vähemalt 3 tundi või üle öö külmkapis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa