Peotoidud  » Jaanid

Rabarberibesee

Keskmine hinne: 4 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Angeelika Kang
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 12 portsjonit
1. Keeda tükeldatud koorega rabarbrid kastrulis vähese veega püreeks. Määri püree küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja kuivata 100kraadises ahjus 2 tundi. Jahuta ja jahvata tolmuks.

2. Vahusta munavalged kohevaks vahuks. Lisa vähehaaval suhkur, pidevalt vahustades. Kui vaht on tihe ja läikiv, sega juurde läbi sõela tärklis ja veiniäädikas. Sega juurde rabarbripulber nii, et besee jääks siiruviiruline.

3. Tõsta suure lusikaga pätsikesi küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile nii, et vahed oleksid piisavalt suured. Küpseta 100kraadises ahjus 2 tundi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa