Peotoidud  » Jaanid

Grillitud räim escabeche’i, karulaugukreemi ja lõkkekartuliga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Ants Uustalu
Lihtne eestipärane toit, kus ei maksa end segada lasta keerulisest nimest, mille taga on marineeritud köögiviljad.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Määri kartul ja räimed õliga ning maitsesta soolaga. Grilli kergelt tulel.

2. Püreesta karulauk koos õliga kannmikseris. Sega munakollane, sinep ja sidrunimahl kausis lahti ja vala peene nirena karulauguõli juurde, pidevalt vispliga segades.

3. Keeda veest, äädikast ja õlist parajalt tugev marinaad, pane köögiviljad kuuma marinaadi ja lase kogu kupatusel seista, kuni see jahtub.

4. Serveerimisel säti karulaugukreemi ports taldriku servale, sest see maitseb hästi nii kartuli kui ka kalaampsuga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa