Peotoidud  » Jaanid

Apelsinibiskviitkook

Keskmine hinne: 3.55 Allikas: Oma Maitse Autor: Nadežda Kaarma
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 12 portsjonit
1. Biskviidi tarvis eralda munakollased valgetest. Vahusta munavalge kõvaks vahuks, lisa suhkur, vahusta veel. Pane hulka munakollased, vahusta paar minutit. Purusta mandlilaastud käte vahel väikesemaks ja sega tärklisega. Lisa mandlilaastu-tärklisesegu muna hulka ning sega. Lõpuks ühenda tainaga riivitud apelsinikoor ning apelsinimahl.

2. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud 26 cm lahtikäivasse vormi ning küpseta 160-kraadises ahjus 45 minutit. Proovi küpsust tikuga.

3. Vahusta vahukoor, hapukoor ja suhkur omavahel ning riivi hulka apelsinikoor, lisa apelsinimahl. Lõika jahtunud biskviit kolmeks. Jäta kolmandik kreemist tordi peale määrimiseks, ülejäänu jaota kihtide vahele. Kaunista värskete või konserveeritud aprikoosipoolikutega ning pane enne serveerimist külma.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa