Peotoidud  » Jaanid

Musta ploomi kook biskviidiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Nadežda Kaarma
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 12 portsjonit
1. Eralda munakollased valgest, vahusta munavalged kõvaks vahuks, lisa suhkur, vahusta veel. Tõsta juurde munakollased, vahusta paar minutit. Sõelu munasegu hulka jahu ning sega ettevaatlikult. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud lahtikäivasse vormi (Ø 26 cm) ning küpseta 180-kraadises ahjus 30 minutit. Proovi küpsust tikuga. Võta ahjust, jahuta, lõika kolmeks.

2. Vahusta toorjuust, koor ja suhkur omavahel. Tükelda mustad ploomid ning vala üle konjakiga. Parem, kui teed seda eelmisel päeval.

3. Jaga kreem neljaks. Määri neljandik tordipõhjale, pane sellele pool ploomisegu ning kata teise biskviidiga. Nüüd jälle kreem ja ploomid . Aseta peale viimane biskviidikiht ning ülejäänud kreem. Kata pähklitega. Pane paariks tunniks külmkappi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa