Peotoidud  » Jaanid

Rabarberi-trifle

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kevadtoidud Autor: Lia Virkus
Valmista kihiline rabarberimagustoit portsjoniklaasidesse või ühte suurde madalasse kaussi. Serveeri see kaunis ja hõrk magusroog kohe.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Tükelda pestud rabarberid 2 cm paksusteks viiludeks, paksemad varred poolita või lõika isegi kolmeks. Sega moosisuhkruga, lase seista 20 minutit.

2. Kuumuta koos tähtaniisi ja granaatõunamahlaga keemiseni. Keeda keskmisel kuumusel u 3 minutit. Lase jahtuda.

3. Sulata pannil või ja lisa kuubikuteks lõigatud biskviit, kuumuta, kuni biskviiditükid on kauni kuldpruuni värvusega (u 2 minutit). Maitsesta kaneeliga.

4. Vahusta koor, sega hulka mascarpone, tuhk- ja vanillsuhkur ning laimist pressitud mahl. Vahetult enne serveerimist jaga kausi või portsjoniklaaside põhja biskviidikuubikuid, tõsta peale rabarberikompott ja mascarponekreem.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mari 18.juuni 2015 12:14
Järgisin retsepti 100%, tulemus oli kohutav. Keegi perest ei suutnud lōpuni süüa. Kasutasin Vigala mascarponet, mis meenutab maitselt päikese kätte jäetud võid. Võib olla ongi mascarpone maitse selline... Rabarberisegu ülimalt hapu...
1