Peotoidud  » Jaanid

Aasiapärases sahvrimarinaadis sea sisefilee grillitud kapsaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Anne ja Stiil Autor: Britt Paju
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Puhasta filee kelmetest. Sega kokku sojakaste, moos ja hakitud ingver ning määri liha seguga. Lase 1,5 tundi toasoojas kaanega kaetult maitsestuda, vahepeal liha marinaadis keerates.

2. Enne grillimist pühi lihalt liigne marinaad ja küpseta keskmisel kuumusel kaane all 5 minutit igalt küljelt, kokku 20 minutit. Liha pöörates pintselda seda iga kord ka marinaadiga.

3. Pärast küpsetamist paki liha fooliumisse ja lase u 10 minutit tõmmata.

4. Kapsa grillimiseks lõika kapsas kaheksaks sektoriks ja pintselda lõikepind õliga. Aseta lõikepinnaga grillile ja
küpseta 10–15 minutit, vahepeal kapsatükke keerates ja sojakastmega pintseldades.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa