Peotoidud  » Jaanid

Kihiline maasika-šokolaadipuding

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Toidutare Autor: Toidutare
Maasika-šokolaadipuding.
Kogus: 4 portsjonit
Sulata želatiin külmas vees. Keeda koor suhkruga. Pane purustatud šokolaad ja pool želatiinist kaussi ning vala pool keedetud koorest peale, sega. Pane teise kaussi mikserdatud maasikad, teine pool želatiinist ja liköör ning vala ülejäänud koor peale ja sega. Jaota šokolaadikoor nelja magustoidupokaali, tõsta mõneks ajaks külmutuskappi (mitte kauaks). Nüüd vala peale maasikakoor ja pane külma tarretuma.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kata 05.mai 2010 15:38
Päris hea oli
Mmmerlekas 20.okt 2008 10:58
Maitse oli hea, ma paneks järgmine kord maasikaid ja cointreaud rohkem :P
jessie 09.jaan 2007 17:14
Absoluutselt võrratu!
nuia-maimu 21.apr 2005 00:11
leidsin köögikapist zhelatiini küll, aga mingit lehte ta ei meenutanud - kas sellepärast ei läinudki minu puding kõvaks? või on asi selles, et jätsin likööri retseptist välja - ikkagi lapse palvel valmis vaaritatud? aga maitse oli muidu ülihea
1