Peotoidud  » Jaanid

Pestoga täidetud kirsstomatid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Angeelika Kang
Magusate kirsstomatite täidiseks on mõnus segu itaaliapärasest pestost ja eesti rukkileivast.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 5 portsjonit
Sega omavahel pestokaste ja riivitud leib ning lase 10 minutit maitsestuda. Lõika tomatitel "kaas" pealt ja tõsta sisu väikese lusikaga välja. Täida tomatid pesto-leivaseguga ja pane kaas uuesti peale. Serveeri kohe. Antud kogustest saab 15 tükki.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kass 05.jaan 2013 15:49
Ma panin riivleiva asemel purustatud riisigalette (et oleks gluteenivaba). Riisigaletid on väga neutraalse maitsega ja ei varjutanud pesto maitset. Meil said need suupisted esimesena otsa jällegi, aga võib-olla oli see sellepärast, et kõik olid pesto maitsega tuttavad. Nokitsemise osa oli tüütu (tomatite tühjendamine), soovitan koos abilisega meisterdada.
Delicious 01.jaan 2013 12:27
Tegin ja ei meeldinud. Pesto maitse on liiga tugev, sobib ainult tõelistele pesto fännidele. Umbes 50st tkst on pärast aastavahetuse pidu järgi 42 =D
212minaolen 31.dets 2011 09:18
tegin suitsukana ja majoneesi-hapukoore massi(saumiksriga) ja ka väga head tulid.Lõikasin pooleks ja sain nii rohkem:P
miss 28.dets 2011 23:50
super maitsvad ja lihtne suupiste!
Krista 06.jaan 2011 21:46
Mina tegin. Täitsa omapärased tulid! ;) Meile abikaasaga maitsesid :Y Aga kes pestoga sõber pole, sellele on võib olla võõras see maitse. Ja eelmisele postitajale, et riivleib jääb täitsa hää! Teeb mõnusaks mahedaks selle pesto :Y
Ktln 09.juuli 2010 16:07
Kas keegi on proovinud? Et kuidas see riivleib seal peal jääb?
1