Peotoidud  » Jaanid

Grillitud aprikoosipoolikud

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suupisteraamat
Huvitav kooslus soolasest ja magusast, milles on tunda kaneeli ja pähkli maitset. Eriti head on värsked aprikoosid, kuid sobivad ka kompotiviljad. Pekaanipähklid võid asendada ka sarapuu- või Kreeka pähklitega.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kuumuta ahi 250°C-ni ja aseta võimalusel grillrežiimile. Nõruta aprikoosipoolikud majapidamispaberil kuivaks. Kui kasutad värskeid aprikoose, pese ja poolita need ning eemalda kivid. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Sega omavahel toasoe või, fariinsuhkur, jahu, kaneel ja hakitud pekaanipähklid. Grilli 5 minutit. Kaunista melissilehtedega.

Antud kogustest saab 15 tk.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 21.sept 2009 13:56
katsetasin ja väga maitsvad said; kõik küsisid retsepti! :)
1