Peotoidud  » Jaanid

Kreeka paprikasalat

Keskmine hinne: 3.5
Kogus: 1 portsjon
4 punast paprikat
4 sl oliivōli
küüslaugupiprat
150 g fetajuustu
1 sl valget veini äädikat
hakitud murulauku

Lõika paprikad neljaks ja puhasta seemnetest.
Lao paprikad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, vala 2 sl oliivõli üle paprikate ja küpseta (grilli) 250ºC juures, kuni paprikad muutuvad veidi mustaks.
Pane paprikad 15 minutiks kilekotti.
Siis koori paprikad ja lõika peenikesteks ribadeks ning laota ilusasti taldrikule.
Lõika kitsejuust kuubikuteks ja puista üle paprikate.
Sega oliivõli, küüslaugupipar ja vinegrett ning vala üle salati.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
jutita 23.veeb 2008 14:46
Mina olen kreeka salatit teinud alati feta juustuga .Arvan ka et see pole üks ja sama ilmselt on valmistamise õpetuse tekstis eksitav viga.
Redone 23.veeb 2008 11:27
kitsejuust ja fetajuust ei ole päris samad asjad. Feta võib olla kitsepiimast, aga võib ka mitte, igal juhul see on eraldi juustuliik. Tundub, et see salat on vist ikka fetaga?
1