Peotoidud  » Jaanid

Kurgi-melonisalat feta´ga

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Tiina Trolla, Naisteleht
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon

1 värske kasvuhoonekurk
1 väiksem meemelon
½ sidruni mahl
150 g feta-juustu
4 sl oliivõli
½ tl paprikapulbrit
½ tl kuivatatud estragoni või 1 tl värsket estragoni

Koori kurk ja lõika 2–3 cm pikkusteks kangideks. Koori melon ja eralda seemned. Tükelda.
Lõika fetajuust 1 cm suurusteks kuubikuteks. Sega sidrunimahl oliivõli hulka, lisa paprikapulber ja estragon ning kalla tükeldatud köögiviljade peale. Soola kastmesse ei lisata, kuna feta juust on ise juba piisavalt soolane. Serveeri iseseisva roana.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa