Peotoidud  » Jaanid

Lõherullid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Lõhe-toorjuustu täidisega pannkoogirullid valmista tund-paar enne piknikule minekut. Maitsestamata toorjuustu võid soovi korral asendada lõhe-, kreveti- või ürdimaitselisega.
Valmistusaeg: 20-40 min

+ külmkapis 1 tund

Sega kokku jahu, piim, munad ja õli, klopi ühtlaseks tainaks ja jäta 30 minutiks seisma. Prae pannil õlis 4 suurt õhukest pannkooki. Sega toorjuust hakitud tilli ja hapukoorega. Maitsesta soola, mädarõika ja pipraga. Määri igale pannkoogile kiht täidist, laota sellele lõheviilud ja keera tihedalt rulli. Paki rullid toidukilesse ja pane 1 tunniks külmkappi. Lõika 1,5-2 cm paksused lõigud.
Kalorsus 69 kcal/tk
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
liisbet 06.nov 2010 16:10
Teen seda juba vist 8-9 korda, seekord tegin täidiseks: Valio atleet sulatatud juust, hakitud kurk , riivitud juust. Sobib suurepäraselt ka laste sünnipäeva suupisteks, valmib kiiresti, lihtne teha ja lapsed lausa jumaldavad neid!
liisbet 06.nov 2010 16:10
Teen seda juba vist 8-9 korda, seekord tegin täidiseks: Valio atleet sulatatud juust, hakitud kurk , riivitud juust. Sobib suurepäraselt ka laste sünnipäeva suupisteks, valmib kiiresti, lihtne teha ja lapsed lausa jumaldavad neid!
marina-maire 17.veeb 2010 20:01
tuleb valmistada pannkoogitaigen ,valada see ahjuplaadile ja küpsetada ahjus üks suur kandiline pannkook ja siis panna täidis ,keerata rulli ,lasta veidi seista ja lõigata 3- 4 sm laiused ribad ,nii kerge see ongi ,muide, täidised võivad olla erinevad kohupiim vürtsikilu segada ja koogile määrida
pontsa 04.jaan 2010 10:04
Ahjuplaadi peal tuleb teha see 'pannkook'. Vähemalt välismaise blogi retsepti järgi tegin ahjuplaadil.
Merks53 29.dets 2009 15:51
lavashiga on võimlik teha....laisa inimese variant :):)
Britake 29.dets 2009 12:55
ma olen teinud enam-vähem sama., aga ilma pannkookideta, midagi uuemat :)proovin
NurrMarta 26.dets 2009 21:10
to Hmm - :) eks vast pannkoogitaigen tuleks kokku segada ja praadida ülepannikoogid. Ja täidise ained kokku segada, kookidele määrida ja lasta mõnda aega külmas seista, nagu retsepti algul soovitatud. Aga koogid peaks enne külma täidise pealemäärimist kindlasti jahtunud olema, muidu voolab see toorjuust/hapukoor koogi vahelt välja.
Hmm 25.dets 2009 23:28
Tahaks teha aga kus valmistamisõpetus on?
tegija 23.veeb 2009 20:05
super...teine kord teenkindlasti veel.Külalised olid ka üllatunud
vesiroos 03.jaan 2009 13:28
Hapukoore asemel paneksin majoneesi !
1