Peotoidud  » Lihavõtted

Makra-munasalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Lihtne, kerge ja hea.
Kogus: 4 portsjonit
Keeda riis soolaga maitsestatud vees pehmeks. Haki porru. Tõsta kaussi kihiti riis, porru ja makranuudlid. Sega omavahel hapukoor ja majonees ning vala salatile. Haki munad ja pudista kõige peale. Kaunista salat hakitud murulaugu ja kirsstomatitega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mel 01.okt 2013 13:55
Keedan eelmisel õhtul riisi ära ja jätan nõrguma.Keedan ka 1 väikese porgandi.Hommikul keedan 3-4 muna ja siis hakin kurgi hästi peeneks,sibula,por-
gandi,munad ja krabipulgad,lisan ka Bonduelle maisi.Segan koore ja majoneesi ja maitse järgi ja segan salatile.Kaunistan muna ja tilliga.
Lill 11.jaan 2013 09:10
Meie peres on see tihti pidulaual olnud ja kõik on kiitnud ja retsepti küsinud! Super
Siiri Kirikal 19.juuli 2011 09:13
Ülessulatatud makranuudlid tuleks kohe ära kasutada. Tegemist on juba töödeldud kalalihaga ja seega pole neid kuumutada vaja. Küll ei seisa selline salat kaua ja soovitav oleks see samal päeval ära süüa.
mõtleja 18.juuli 2011 13:42
Ei tea kas sügavkülmutatud ja ülessulatatud krabinuudleid võib ka kohe kasutada.Või peaks neid kuidagi veel läbi kuumutama?
Tätsu 08.juuni 2011 22:54
Kasutan tavalist sibulat ja kindlasti kurki. Eriti hea on värskega.
mennu 15.apr 2011 11:41
:D:D:D
mennu 15.apr 2011 11:41
see makra-munasalat võib hea olla ,aga ma võin ju proovida aga värske kurk ju ka paha ei tee.:):):):(:(;);):R-
:R:D:D:S:S:P:P:T:T:H-
:H!:O:O:O:Y:Y:Y:N:N:-
A:A:A:N:N:N:N:O:T:T:-
T:T:T:T:T:T:T:T
arxitibi 09.juuni 2010 07:59
Kui lisada hapukurki ja tükeldatud tomatid, siis on täitsa ok..
1