Peotoidud  » Lihavõtted

Lavaširullid valge suitsukalaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Lavaši sisse sobib hästi näiteks tursk, mintai või muu valge kala. Ka ahven sobiks hästi, kuid luude tõttu on seda tüütu puhastada.
Kogus: 4 portsjonit
1.   Puhasta suitsukala luudest ja tee väiksemateks tükkideks, kuid mitte pudiks.
2.   Sega omavahel suitsukala, kodujuust ja majonees.
3.   Laota lavašileht laua peale laiali, määri selle peale kalasegu ning aseta kõige peale värske salati lehed.
4.   Keera tihedalt rulli ja aseta külma seisma.
5.   Serveerimiseks lõika rullist paraja jämedusega sektorid.

SOOVITUS:
* Lase rullidel veidi aega seista, kuid mitte liiga kaua, sest siis kipub lavašš läbi vettima ja muutub liiga tainaseks.
* Rullid hoiavad paremini koos, kui enne rullimist ääre peale veidi n-ö liimiks majoneesi määrida.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kljaksa 31.jaan 2012 10:16
lisasin veel värsket tilli. meie pere lemmik!
iksi 04.jaan 2012 16:30
Väga hea,super! Tegin ka heigiga,väga maitsev ja lihtne teha.:P
moku 17.juuni 2010 20:46
mõnus, proovisin tursast:D
felixfelix 14.aug 2009 13:54
hea piknikule võtta, lapsed söövad hea meelega, kuigi muidu suitsukala ei taha
moko 26.juuni 2009 12:25
Väga väga hea. Soovitan! Eriti hea on see hõbeheigiga :Y
1