Peotoidud  » Lihavõtted

Müslipesad martsipanimunadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Toidutare Autor: Eva Palu
Krõbedad maiustused, mida on tore koos lastega munadepühadeks valmistada.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
1. Sulata või, mesi ja suhkur pliidil. Sega kaerahelvestega ja laota tainas õhukese kihina küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 150-kraadises ahjus 45 minutit. Võta ahjust ja jahuta. Jahutades müsliplaat “kivistub”, pärast mida murenda müsliplaat peenemaks puruks.
2. Vahepeal vooli martsipanist munad ja värvi, eelistades kas ökovärve, peedimahla, safranivedelikku vms.
3. Sulata šokolaad kuumavee vanni kohal ja sega sisse valminud müsli. Tõsta šokolaadimüsli muffinivormidesse. Säti ka munad “pesadesse” ja tõsta külmikusse pooleks tunniks tahenema.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
liisa 07.mai 2011 17:17
n'mm n'mm..............
1