Peotoidud  » Lihavõtted

Küpsetamata kalapallid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Raili Mikk
Segu valmib hetkega, aega võtab vaid pallide veeretamine. Saate aga hulga ahvatlevaid ampse, mis kaovad laualt hetkega.
Kogus: 10 portsjonit
Haki lõhefilee noaga või köögikombainis hästi peeneks. Haki sibul. Sega kõik ained kokku ja veereta tainast pisikesed pallid. Aseta pooleks tunniks külma. Paku musta leivaga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Atsinna 29.dets 2009 08:12
Jah toorelt, pole midagi keeta ega küpsetada. Õrnsoola lõhe. Aga ise pakuks kõrvale röstitud saia. Delikatess-kalad ei istu leivaga.
endine kokk 29.dets 2009 01:13
huvitav, kas kalapalle süüaksegi toorest tainast tehtult.
1