Peotoidud  » Lihavõtted

Pasha

Keskmine hinne: 3.36 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kreemja rammusa pasha peaks 1–2 päeva varem valmis tegema. Soovi korral lisa hakitud pähkleid ja šokolaadi.
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistus 40 min + nõrgumiseks ööpäev

Kogus: 8 portsjonit
Lase brändil koos tükeldatud puuviljadega väikeses kastrulis nõrgal kuumusel soojaks minna ja jäta 15 minutiks seisma. Sega peenestatud munakollased ja kohupiim näiteks saumikseriga ühtlaseks. Vahusta pehme või ja suhkur. Lisa kohupiim, hapukoor, sool, vanillsuhkur. Vahusta koor ja sega koos rosinate ja ülejäänud brändiga segusse. Kata vorm marliga, tõsta segu vormi, aseta peale raskus ja lase seista vähemalt ööpäev.

Kalorsus 603 kcal/portsjon
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
michell 13.apr 2009 19:33
mulle meeldis seda süüa :A:Y:):):D
e: 10.apr 2009 14:20
hea:)
1