Peotoidud  » Lihavõtted

Väikesed kohupiimapannkoogid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kohupiimapannkooke võid serveerida nii soolaste (hapukoor, krevetid, kalamari, lõhe ja sibul) kui ka magusate (puuviljad, moos ja marjad) lisanditega. Viimasel juhul lisa tainasse ka pisut suhkrut.
Kogus: 1 portsjon
Pane jahu ja sool kaussi, kalla juurde piim ning sega ühtlaseks. Lisa ükshaaval ja pidevalt segades munad. Kõige viimasena sega hulka kohupiim. Küpseta võis väikesed pannkoogid. Serveeri meelepäraste lisanditega.
Kogustest valmib 25 pannkooki.
Hea teada: kuna kohupiim muutubküpsetades ja kuumas vedelamaks, on kohupiimapannkooke mõnusam küpsetada väikestena või pannkoogipanniga. Ka küpsetusõli kulub tavapärasest enam.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 15.okt 2011 10:59
qwsxdadad
maria10 31.dets 2010 12:20
Piim tegi taiga liiga vedelaks ma lisasin veel 0.5 dl jahu. :)
maria10 31.dets 2010 11:57
Loodan, et on maitsvd.Proovin kohe järele.;)
Liisi 03.sept 2010 17:40
mm, jamad. piim teeb liiga vedelaks.
Viiruk 13.juuni 2010 12:18
Väga, väga vedel tainas ja valgub väga laiali. Jahu lisades tulevad liiga tuimad. Võibolla ei sobi kodujuust kohupiima asemele sugugi. Siis minu viga.
1