Peotoidud  » Lihavõtted

Paprika-suvikõrvitsavaht kuklitega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Mahe soe suupiste, mis koos soojade kuklitega täidab edukalt ka kerge eine rolli.
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistuseks 50 min + küpsetamiseks 30 min

Kogus: 4 portsjonit
Rösti paprikaid ahjuplaadil grillrežiimil 15 minutit, aeg-ajalt ümber pöörates. Pane kilekotti ja lase jahtuda, eemalda koor ja seemned. Pane viljaliha saumikserisse ja püreeri. Lisa munad, rõõsk koor, petersell ja parmesani juust. Mikserda veel paar minutit. Maitsesta soola ja musta pipraga.
Kuumuta õli pannil, pruunista selles hästi õhukeseks lõigatud suvikõrvitsaviile, kuni need on kuldpruunid. Nõruta majapidamispaberil. Puista peale soola. Määri 4 ramekini (väike keraamiline ahjuvorm) õliga. Tõsta igasse vormi 2 spl paprikasegu. Lao peale suvikõrvitsaviilud, siis jälle paprikasegu. Jätka, kuni vorm on täidetud ja pealmiseks kihiks jääb paprika. Pane ramekiinid ahjuvormi ja täida see poole ramekiini kõrguselt kuuma veega. Küpseta 190-kraadises ahjus 30 minutit. Serveeri kuumalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa